Verslag trainingsweek Spanje - Albacete & Almeria, 19-25 februari

In tegenstelling tot vorig jaar zijn we dit seizoen begonnen met een trainingsweek in Spanje en wel op de circuits van Albacete en Almeria.

De laatste meters die we gemaakt hebben was eind september vorig jaar, dus het was wel weer even wennen. Gelukkig viel het allemaal wel mee met het wennen en Henk draaide op Albacete al vrij vlot goede rondetijden. Met wat veranderingen links en rechts en een nachtje slapen gingen de tijden de volgende dag al met 2,5 seconde omlaag dus met een goed gevoel reisde het team af richting Almeria.
Ook hier verliep de eerste trainingsdag goed en draaiden we goede tijden, ondanks de harde wind.

Na een nachtje goed geslapen te hebben in een hotel waren we er weer helemaal klaar voor. Helaas zat het weer niet helemaal mee.. Na een paar sessies in de regen te hebben gereden klaarde het uiteindelijk op en droogde dus ook de baan langzaam maar zeker op. Tijdens de laatste sessie hebben we een kleine race gereden tegen Pepijn Bijsterbosch van Van Leeuwen Racing Team. Ook dit ging prima, maar door wat natte plekken op de baan konden we niet aan de tijden van de dag ervoor komen.

HDR heeft een mooie trainingsweek achter de rug en we gaan dan ook vol goede moed naar de Paasraces op 24 maart te Assen.