Verslag 8e ONK - Hockenheim, 13-16 september

Na 2 maanden niet gereden te hebben kon er afgelopen weekend eindelijk weer geracet worden en wel op het circuit van Hockenheim. Dit voor het ONK meetellende IDM raceweekend verliep voor HDR Racing Team niet geheel voorspoedig.

Op de vrijdag hadden we 4 vrije trainingen voor de boeg. Deze hebben we voornamelijk gebruikt om weer in het ritme te komen na z lang niet te hebben gereden. Het ging vrij stroef, maar vol goede moed zijn we zaterdag de 1e kwalificatie in gegaan. De tijden waren niet goed en we hebben dan ook alles op alles gezet om de 2e kwalificatie wl een goede tijd neer te zetten. Helaas bleef ook deze uit en uiteindelijk stonden we 26e getrained. Henk kon gewoon niet goed in zijn ritme komen.

De start van de race verliep goed; Henk reed een paar man voorbij en het zag er direct goed uit. Helaas kon Henk de groep vr hem niet volgen en werd langzaam maar zeker binnengehaald door de groep achter hem. Dit leidde wel tot een mooi gevecht, maar Henk hoorde daar gewoon niet thuis. Uiteindelijk kwam Henk als 27e over de finish en al met al zijn we niet tevreden. Snel vergeten dit weekend en dubbel ons best doen tijdens de Race of the Champions, aankomend weekend op het circuit van Assen.

Voor de bijbehorende foto's, klik hier.